Νηστίσιμα πατατοπιτάκια

Υλικά

Για την ζύμη

300 γρ χλιαρό νερό
100 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
1 κ.σ ξύδι
1 φακελάκι μαγιά
600 γρ αλεύρι γ.ο.χ (περίπου) μια ώρα να ξεκουραστεί
 

Για τη γέμιση

4-5 πατάτες βρασμένες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
αλάτι, πιπέρι
κάρυ
πάπρικα
ρίγανη
θυμάρι
1 κ.γ μουστάρδα
4-5 κ.σ ελαιόλαδο
Λίγο νεράκι και σουσάμι για πασπάλισμα 

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν
Δημιουργός συνταγής: Σοφία Θεοδωρίδου