
Έτοιμα σε 25 λεπτά!!
Απλά φανταστικά!!!
Φτιάξτε διπλή δόση από την αρχή!
2 κσ ζάχαρη
1/4 κγ αλάτι
1 κγ μπέικιν πάουντερ
1/2 κγ σόδα μαγειρική
2 κσ σπορέλαιο/ηλιέλαιο
1 μεγάλο αυγό
2 κγ εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κούπα γάλα
1/3 κούπας ζάχαρη
2 κγ κανέλα
Κάνουμε spray ή βουτυρωβουνε ελαφρά 24 μόνο θήκες ή 12 κανονικές θήκες για καπκέικ.
Μοιράστε το μείγμα στις θήκες και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10-15 λεπτά.
Αφήστε να σταθούν 5 λεπτά στις θήκες και μετά μεταφέρετε σε σχάρα.
Τα αλείφετε με το λιωμένο βούτυρο και τα βουτάμε στη κανελοζάχαρη.
Βάζετε σε κορνέ με μυτερή μύτη nutella και τρυπάτε προσεκτικά από πάνω και γεμίζετε, όχι υπερβολικά τα τσούρος.
Γίνονται αφρός.
Δημιουργός συνταγής: Elena Psillia, συνταγή Gogo Samiou
Απλά φανταστικά!!!
Φτιάξτε διπλή δόση από την αρχή!
Υλικά (για 24 μίνι ή 12 κανονικά)
1 κούπα αλεύρι γοχ2 κσ ζάχαρη
1/4 κγ αλάτι
1 κγ μπέικιν πάουντερ
1/2 κγ σόδα μαγειρική
2 κσ σπορέλαιο/ηλιέλαιο
1 μεγάλο αυγό
2 κγ εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κούπα γάλα
Για την επάλειψη
1 κσ βούτυρο λιωμένο1/3 κούπας ζάχαρη
2 κγ κανέλα
Για την γέμιση
1/3 περίπου της κούπας nutellaΕκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά, ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκούβα στη μέση. Ρίχνουμε όλα τα υγρά υλικά και ανακατεύουμε με σύρμα.Κάνουμε spray ή βουτυρωβουνε ελαφρά 24 μόνο θήκες ή 12 κανονικές θήκες για καπκέικ.
Μοιράστε το μείγμα στις θήκες και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10-15 λεπτά.
Αφήστε να σταθούν 5 λεπτά στις θήκες και μετά μεταφέρετε σε σχάρα.
Τα αλείφετε με το λιωμένο βούτυρο και τα βουτάμε στη κανελοζάχαρη.
Βάζετε σε κορνέ με μυτερή μύτη nutella και τρυπάτε προσεκτικά από πάνω και γεμίζετε, όχι υπερβολικά τα τσούρος.
Γίνονται αφρός.