Γιαουρτογλυκό ψυγείου

Μια συνταγή της κυρίας Θεωνη - Γρηγόρης Αθανασοπουλος για ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Υλικά

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό(εγώ πήρα το φαγε τοταλ με 2%λιπαρά)
1 ζαχαρούχο κλασικό
2 πακέτα πτι μπερ
Μαρμελάδα 4 φρούτα της spinspan

Εκτέλεση

Χτυπάω το γιαούρτι με το ζαχαρούχο για μερικά λεπτά, σπάω τα μπισκότα και προσθέτω στο μείγμα, ανακατεύω καλά.
Σε μια πιατέλα έβαλα το δαχτυλίδι από το τσερκι και έβαλα μείγμα,από πάνω μαρμελάδα και άφησα στο ψυγείο όλη νύχτα για να παγώσει καλά.