
ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ,ΓΕΥΣΤΙΚΟ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΛΥΚΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ! ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΕΛΕΙΟ! ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ...ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!
1 μόρφατ μεταλλικό κουτί,
250 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα,
250 γραμμάρια κουβερτούρα,
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος πλήρες,
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
Χτυπάμε την μορφατ ρίχνοντας το ζαχαρούχο σιγά σιγά σε σαντιγί!
Την ρίχνουμε πάνω στα σφολιατινια και τα ανακατεύουμε και τα ισιώνουμε!
Το τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά!
Ανακατεύουμε στο χαμηλό!
Μόλις πήξει την κατεβάζουμε και την τοποθετούμε σε ένα μπολ!
Βάζουμε το βούτυρο μέσα και το ανακατεύουμε να.γίνει λείο!
Αφήνουμε.3 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου ανακατεύοντας την !
Βγάζουμε το γλυκό από το ψυγείο και την τοποθετούμε πάνω!
Και πάλι στο ψυγείο.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou
Υλικά
30 σφολιατίνια,η κράκερς,η μπισκότα,1 μόρφατ μεταλλικό κουτί,
250 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα,
250 γραμμάρια κουβερτούρα,
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος πλήρες,
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
Εκτέλεση
Σπάμε με τα χέρια σε τάπερ η ταψί 25 νούμερο τα σφολιατινια!Χτυπάμε την μορφατ ρίχνοντας το ζαχαρούχο σιγά σιγά σε σαντιγί!
Την ρίχνουμε πάνω στα σφολιατινια και τα ανακατεύουμε και τα ισιώνουμε!
Το τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά!
Γλάσο
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε σπασμένη σε κομμάτια την κουβερτούρα!Ανακατεύουμε στο χαμηλό!
Μόλις πήξει την κατεβάζουμε και την τοποθετούμε σε ένα μπολ!
Βάζουμε το βούτυρο μέσα και το ανακατεύουμε να.γίνει λείο!
Αφήνουμε.3 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου ανακατεύοντας την !
Βγάζουμε το γλυκό από το ψυγείο και την τοποθετούμε πάνω!
Και πάλι στο ψυγείο.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou