
Μια συνταγή του κυρίου GIANNHS KYRLIDIS για ΘΡΑΨΑΛΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ
Θράψαλα γεμιστά με ρύζι
Υλικά
θράψαλα
κρεμμύδι
άνηθος
ντομάτες
ελαιόλαδο
Οι ποσότητες ανάλογα με τα άτομα
Σε μια κατσαρόλα ψιλοκόβουμε τα κεφάλια από τα θράψαλα το κρεμμύδι το ρύζι τον άνηθο το λάδι τα φέρνουμε βόλτες όταν κάψουν καλά ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα λίγο νερό και το αφήνουμε να σωθούν τα νερά γεμίζουμε με αυτό τα θραψαλα και τα βάζουμε σε ταψί στην σειρά και στολίζουμε από πάνω όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με λίγο νεράκι μέχρι να τσιμπήσουμε με το πιρούνι και να είναι μαλακά περίπου 30 με 40 λεπτά 180 βαθμούς αέρα.