Μια συνταγή του κυρίου GIANNHS KYRLIDIS για ΘΡΑΨΑΛΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ
Υλικά
θράψαλα
κρεμμύδι
άνηθος
ντομάτες
ελαιόλαδο
Οι ποσότητες ανάλογα με τα άτομα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ψιλοκόβουμε τα κεφάλια από τα θράψαλα το κρεμμύδι το ρύζι τον άνηθο το λάδι τα φέρνουμε βόλτες όταν κάψουν καλά ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα λίγο νερό και το αφήνουμε να σωθούν τα νερά γεμίζουμε με αυτό τα θραψαλα και τα βάζουμε σε ταψί στην σειρά και στολίζουμε από πάνω όπως βλέπετε στην φωτογραφία.
θράψαλα
κρεμμύδι
άνηθος
ντομάτες
ελαιόλαδο
Οι ποσότητες ανάλογα με τα άτομα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ψιλοκόβουμε τα κεφάλια από τα θράψαλα το κρεμμύδι το ρύζι τον άνηθο το λάδι τα φέρνουμε βόλτες όταν κάψουν καλά ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα λίγο νερό και το αφήνουμε να σωθούν τα νερά γεμίζουμε με αυτό τα θραψαλα και τα βάζουμε σε ταψί στην σειρά και στολίζουμε από πάνω όπως βλέπετε στην φωτογραφία.