Σιροπιαστά γλυκάκια



ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ


ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ,ΑΠΙΘΑΝΑ,ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ:
ΣΙΡΟΠΙ:
2 νεροπότηρα νερό,
2 νεροπότηρα ζάχαρη,
μισό λεμόνι το χυμό του
Το βράζουμε.3 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει!

ΥΛΙΚΑ:
2 κρόκοι αυγών,
150 γραμμάρια βούτυρο,
100 ml σπορέλαιο,
200 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό,
200 γραμμάρια γιαούρτι αγελαδίτσα,
1 βανίλια,
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
και περίπου 3 κούπες τσαγιού αλεύρι!

Βάζουμε στο μπολ τους κρόκους,το βούτυρο μαλακό,το σπορέλαιο, το σιμιγδάλι,το γιαούρτι,το μπέικιν,την βανίλια και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα!
Ρίχνουμε 2 κούπες αλεύρι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα!
Ρίχνουμε μισή χούφτα αλεύρι και ζυμώνουμε!
Εάν χρειαστεί ρίχνουμε και άλλη χούφτα αλεύρι!
Πλάθουμε την ζύμη σε μπαλίτσες πατάμε βάζουμε μέσα τριμμένο αμύγδαλο κλείνουμε τις τοποθετούμε στο λαδωμένο ταψί και τις τρυπάμε με ένα ξυλάκι απόν σουβλάκι!
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία άχαρα για 10 λεπτά φυσικά τον φούρνο!
Σιροπιάζουμε καυτά γλυκά κρύο σιρόπι!


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!