
Υλικά
1 πακετο μπισκοτα Digestive θρυματισμενα στο μουλτι,
200 γραμμαρια.λιωμενο βουτυρο,
1 φακελακι γκαρνι σκονη,
3 κουταλιες της σουπας αχνη ζαχαρη,
300 γραμμαρια τυρι Philadelpheia,μαρμελαδα της αρεσκειας μας!
Ριχνουμε σιγα σιγα το τυρι να ενσωματωθουν!
Βγαζουμε το παγωμενο μπισκοτο και τοποθετουμε την κρεμα και την ισιωνουμε απαλα!
Τοποθετουμε στην καταψυξη!
Οταν σερβιρουμε βαζουμε πανω μαρμελαδα αρεσκειας μας!!!
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΕΡΙΞΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ!
200 γραμμαρια.λιωμενο βουτυρο,
1 φακελακι γκαρνι σκονη,
3 κουταλιες της σουπας αχνη ζαχαρη,
300 γραμμαρια τυρι Philadelpheia,μαρμελαδα της αρεσκειας μας!
Εκτέλεση
Τοποθετουμε τα μπισκοτα σε τσερκι 28 νουμερο ριχνουμε το βουτυρο τα ανακατευουμε να μουσκεψουν τα παταμε καλα και το τοποθετουμε καταψυξη!!!Κρέμα
Χτυπαμε το γκαρνι οπως αναγραφει στην συσκευασια σε σαντιγι και προσθετουμε την ζαχαρη!!Ριχνουμε σιγα σιγα το τυρι να ενσωματωθουν!
Βγαζουμε το παγωμενο μπισκοτο και τοποθετουμε την κρεμα και την ισιωνουμε απαλα!
Τοποθετουμε στην καταψυξη!
Οταν σερβιρουμε βαζουμε πανω μαρμελαδα αρεσκειας μας!!!
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΕΡΙΞΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou