
ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
200 γρ βούτυρο γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 αυγά
2,5 ποτήρια νερό χλιαρό
Βανίλια
Άχνη ζάχαρη
Κανέλα
200 γρ βούτυρο γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 αυγά
2,5 ποτήρια νερό χλιαρό
Βανίλια
Άχνη ζάχαρη
Κανέλα
Εκτέλεση
Βουτυρωνουμε τη λαμαρίνα και βάζουμε σουρωτά όλα τα φύλλα... λιώνουμε το βούτυρο και ραντίζουμε από πάνω με κουτάλι να πάει παντού... ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Διαλύουμε το ζαχαρούχο στο νερό, ρίχνουμε τη βανίλια, χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε... περιχύνουμε πάνω από τα ψημένα φύλλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε χλιαρή με άχνη και κανέλα!


Βουτυρωνουμε τη λαμαρίνα και βάζουμε σουρωτά όλα τα φύλλα... λιώνουμε το βούτυρο και ραντίζουμε από πάνω με κουτάλι να πάει παντού... ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Διαλύουμε το ζαχαρούχο στο νερό, ρίχνουμε τη βανίλια, χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε... περιχύνουμε πάνω από τα ψημένα φύλλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε χλιαρή με άχνη και κανέλα!

Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki