Γιαουρτογλυκό με ανανά και μπισκότα



ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


Δροσερό και ελαφρύ γλυκάκι!


Υλικά για 4 μπολάκια:
1 συσκευασία μπισκότα πτι μπερ ή ότι άλλο εσείς προτιμάτε
2 φακελάκια ζελέ ανανά
1 κονσέρβα ανανά σε σιρόπι
2 γιαούρτια των 200γρ
καρύδια προαιρετικά


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα μπισκότα στο μούλτι αλλά όχι πολύ, να έχει κομμάτια και τα βάζουμε στο πάτο κάθε ποτηριού.
Υστέρα φτιάχνουμε το ένα ζελέ με 150 ml. νερό ζεστό και προσθέτουμε 150 ml από το σιρόπι της κομπόστας, αν δεν μας φτάνει προσθέτουμε λίγο κρύο νερό.
Αφρατεύουμε με το μίξερ τα 2 γιαούρτια και προσθέτουμε σιγά - σιγά το ζελέ.
Προσθέτουμε σε κομματάκια τον ανανά, μπορούμε να βάλουμε και καρύδια αν θέλουμε.
Ρίχνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει,.
Συγχρόνως φτιάχνουμε το άλλο ζελέ όπως λέει η συσκευασία και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει λίγο.
Μετά από μία ώρα περίπου το ρίχνουμε πάνω από την κρέμα που έχουμε βάλει στο ποτήρι.
Αφήνουμε να παγώσουν πολύ καλά και έτοιμο το γλυκάκι μας.


Δημιουργός συνταγής: Ευαγγελία Γκιαούρη
 
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!