Από τα πιο εύκολα τρουφάκια για κέρασμα !!
1 ζαχαρούχο
3 κ.σ κακάο
1-1 1/2 πακέτο μπισκότα Μιράντα (χοντροτριμμένα στο μούλτι)
1 σφηνάκι κονιάκ ή Αμαρέτο
Κακάο,
τρούφα,
ζάχαρη άχνη,
ξηρούς καρπούς για ρολάρισμα η Μερέντα για γαρνίρισμα.
Υλικά
250γρ μαργαρίνη λιωμένη1 ζαχαρούχο
3 κ.σ κακάο
1-1 1/2 πακέτο μπισκότα Μιράντα (χοντροτριμμένα στο μούλτι)
1 σφηνάκι κονιάκ ή Αμαρέτο
Κακάο,
τρούφα,
ζάχαρη άχνη,
ξηρούς καρπούς για ρολάρισμα η Μερέντα για γαρνίρισμα.
Εκτέλεση
Σε κατσαρολακι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το κακάο ανακατεύοντας μέχρι να δέσουν. Αποσύρουμε από το μάτι και προσθέτουμε τα μπισκότα. Βάζουμε στο ψυγείο 1/2-1 ώρα και έπειτα πλάθουμε σε μπαλίτσες. Ρολαρουμε την κάθε μπαλίτσα σε οποιαδήποτε επικάλυψη της αρεσκείας μας (κακάο,ζάχαρη άχνη,τρούφα) η γαρνίρομαι με λίγη Μερέντα.Δημιουργός συνταγής: Helen Makrodimitri