
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σπανάκι περίπου με το μάτι μια μικρή σακουλίτα σάνιτας, το γυρίζουμε καλά στην φωτιά με λίγο λάδι,ρίχνουμε και λίγο νεράκι να βράσει.
- Μετά όταν μισοκρυώσει αλατάκι όσο χρειάζεται, ένα αυγό,και ψιχουλιάζουμε με το χέρι τυρί φέτα και ρεγκάτο τριμμένο.
- Μετά τα προσθέτουμε 1 ποτήρι λάδι,1 ποτ.κρασί η ρετσίνα,κ αλεύρι γ.ο.χ όσο χρειάζεται να μην κολλάει στα χέρια.ψήνουμε 180 -με λαδόκολλα το ταψί στρωμένο -χρόνος ψησίματος ανάλογα τον φούρνο.
Δημιουργός συνταγή: Ευδοκία Παπαμακαρίου