Κρέμα καραμελέ



ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ


ΒΑΖΟΥΜΕ 12 γραμμάρια ζελατίνη φύλλα σε πολύ παγωμένο νερό.
Βάζουμε 700 γραμμάρια φρέσκο γάλα στην κατσαρόλα να ζεσταθεί.
Χτυπάμε στο μίξερ 4 αυγά,με 250 γραμμάρια ζάχαρη,και 160 γραμμάρια βούτυρο.
Ρίχνουμε στο ζεστό γάλα τις ζελατίνες αφού τις σφίξουμε στο χέρι μας καλά,ανακατεύουμε ρίχνουμε και 2 βανίλιας και τέλος προσθέτουμε το γάλα στο μείγμα των αυγών.
Τα τοποθετούμε η σε ποτήρι,η σε μπολάκι η σε φόρμα και στο ψυγείο να παγώσει πολύ καλά.
Στολίζουμε με ότι μας αρέσει !!!