Σουδάκια με γέμιση κρέμας και γλάσο σοκολάτας

Υλικά

Για τα σου

1 κούπα αλεύρι
1 κούπα νερό
1/2 κούπας βούτυρο
4 αυγά

Για τη γέμιση

Χρειαζόμαστε κρέμα ζαχαροπλαστικής την γνωστή έτοιμη κρέμα Μιλφέιγ στην οποία θα ανακατέψουμε 200 γραμ, κρέμα γάλακτος

Για τη σάλτσα σοκολάτας

400 γραμ κουβερτούρα
200 γραμ γάλα
100 γραμ βούτυρο

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό με το βούτυρο να πάρουν βράση και αμέσως ρίχνουμε το αλεύρι .
Το ανακατεύουμε καλά να γίνει μία λεία μάζα και το αποσύρουμε από την φωτιά.
Αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά να τα απορροφήσει το μείγμα καλά.
Σε ταψί που το έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και με την βοήθεια 2 κουταλιών απλώνουμε κουταλίτσες από το μείγμα σε μέγεθος όσο ένα καρύδι ,μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κορνέ.
Σε φούρνο καλά προθερμασμένο τα ψήνουμε για 15 λεπτά στούς 200 βαθμούς και για τα επόμενα 35 λεπτά στούς 150 [ίσως στον δικό σας φούρνο να χρειαστεί λιγότερος η περισσότερος χρόνος μα τα προσέχετε ] .
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής να τα γεμίσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας προσθέτοντας 200 γραμ, κρέμα γάλακτος .
Τα ανοίγουμε στην μέση τα σύ η από κάτω και με την βοήθεια του κορνέ τα γεμίζουμε.

Για τη σάλτσα σοκολάτας

Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα ρίχνουμε την κουβερτούρα να λιώσει προσθέτουμε το βούτυρο και μόλις κρυώσει περιχύνουμε τα σού .Τα βάζουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε.
Δημιουργός συνταγής: Georgia Kiriakaki