Πεντανόστιμα κουλούρια με Φιλαδέλφεια και φέτα σαν αυτά που παίρνουμε από το φούρνο! φτιάξτε τα οπωσδήποτε!
310 γρ γιαούρτι (ό,τι έχετε)
250 γρ Βιτάμ μαργαρίνη,(1 πλάκα)
1 φακελάκι μπέικιν
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
600 γρ αλεύρι για τσουρέκια
Σουσάμι για από πάνω και 1 αυγό με 1 κουταλιά της σούπας νερό και λίγο αλάτι για άλειμμα από πάνω
300 γρ Φιλαδέλφεια
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με τη σειρά που τα δίνω σε ένα μπολ, τυλίγουμε την ζύμη με μεμβράνη και την βάζουμε μία ώρα στο ψυγείο.
Υλικά
1 αυγό310 γρ γιαούρτι (ό,τι έχετε)
250 γρ Βιτάμ μαργαρίνη,(1 πλάκα)
1 φακελάκι μπέικιν
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
600 γρ αλεύρι για τσουρέκια
Σουσάμι για από πάνω και 1 αυγό με 1 κουταλιά της σούπας νερό και λίγο αλάτι για άλειμμα από πάνω
Για τη γέμιση
150 γρ φέτα300 γρ Φιλαδέλφεια
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με τη σειρά που τα δίνω σε ένα μπολ, τυλίγουμε την ζύμη με μεμβράνη και την βάζουμε μία ώρα στο ψυγείο.
Ετοιμάζουμε την γέμιση.
Ανοίγουμε την ζύμη με λίγο νισεστέ η κόρν φλάουρ στον πάγκο, σε μεγάλο τετράγωνο φύλλο Όχι πολύ λεπτό και κόβουμε τα γύρω γύρω με το εργαλείο της πίτσας να ισιώσουν
Μετά κόβουμε οριζόντια στην μέση και τα κομμάτια που μένουν από 2 γραμμές να είναι στο τέλος 6 ορθογώνια κομμάτια.
Στη συνέχεια γεμίζουμε κάθετα Στη μέση από κάθε φύλλο και στα γύρω κενά που μένουν αλείφουμε με το αυγο κλείνουμε, τα βάζουμε στο ταψί, αλείφουμε πάλι με αυγό, ρίχνουμε από πάνω σουσάμι και ψήνουμε στους 150 αέρα για 30 περίπου λεπτά να πάρουν χρώμα.



Ανοίγουμε την ζύμη με λίγο νισεστέ η κόρν φλάουρ στον πάγκο, σε μεγάλο τετράγωνο φύλλο Όχι πολύ λεπτό και κόβουμε τα γύρω γύρω με το εργαλείο της πίτσας να ισιώσουν
Μετά κόβουμε οριζόντια στην μέση και τα κομμάτια που μένουν από 2 γραμμές να είναι στο τέλος 6 ορθογώνια κομμάτια.
Στη συνέχεια γεμίζουμε κάθετα Στη μέση από κάθε φύλλο και στα γύρω κενά που μένουν αλείφουμε με το αυγο κλείνουμε, τα βάζουμε στο ταψί, αλείφουμε πάλι με αυγό, ρίχνουμε από πάνω σουσάμι και ψήνουμε στους 150 αέρα για 30 περίπου λεπτά να πάρουν χρώμα.



Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Τόρτοκα