Μια συνταγή της κυρίας Βασω Πολιτακη ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Δοκιμάστε τον κι έτσι!
2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό
4 ποτήρια νερό
1 κουβερτούρα
Σε άλλη κατσαρόλα βάζω το λάδι και το σιμιγδάλι ανακατεύω για 5 με 6 λεπτά να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Έπειτα ρίχνω το σιρόπι και ανακατεύω ως που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα - έτοιμο!
Δοκιμάστε τον κι έτσι!
Υλικά
1 ποτήρι λάδι2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό
Σιρόπι
3 ποτήρια νερό ζάχαρη4 ποτήρια νερό
1 κουβερτούρα
Εκτέλεση
Φτιάχνω το σιρόπι το αφήνω να βράσει για 5 λεπτά και προσθέτω την κουβερτούρα να λιώσει.Σε άλλη κατσαρόλα βάζω το λάδι και το σιμιγδάλι ανακατεύω για 5 με 6 λεπτά να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Έπειτα ρίχνω το σιρόπι και ανακατεύω ως που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα - έτοιμο!
