Τούρτα με κρέπες και Μερέντα

ΕΎΚΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΓΕΥΣΤΙΚΉ!

Υλικά (για 10 κρέπες)

4 αυγά,
600 ml γάλα,
160 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ,
2 βανίλιες,
125 γραμμάρια ζάχαρη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα αυγά, μετά ρίχνουμε την ζάχαρη, στην συνέχεια λίγο λίγο το γάλα και τέλος το αλεύρι σιγά σιγά, αλάτι και βανίλιες.
Βάζουμε τον χυλό στο ψυγείο για 2 ώρες και στην συνέχεια της τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε κρεπιέρα.
Τις στήνουμε στο πιάτο ενδιάμεσα βάζοντας Μερέντα!
Πασπαλίζουμε μπισκότο τριμμένο μέσα,και πάνω και έχουμε μια.ωραιότατη τουρτίτσα!


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou