Υλικά
2 φιλέτααλεύρι
πιπέρι
αλάτι
τζίντζερ σε σκόνη
πάπρικα γλυκιά
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φιλέταΒάζουμε σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο το αλεύρι και ρίχνουμε πάνω στα φιλέτα το αλάτι,τι πιπέρι,το τζίντζερ, την πάπρικα τρίβοντάς τα να πάει σε όλο το κομμάτι .
Το αλευρώνουμε και τηγανίζουμε στην αρχή με δυνατή φωτιά να πάρει χρώμα και μετά σε μέτρια να ψηθεί μέσα καλά .
Σερβίρουμε με λεμονάκι ,και πατάτες ,ρύζι ,η σκέτο με σαλάτα.