ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
έτοιμη ζύμη σφολιάτας, κομμένη σε μισοφέγγαρα με την βοήθεια ενός ποτηριού
400 γραμ. φέτα
200 γραμ. ανθότυρο
2 αυγά
Βάζουμε στο μούλτι, την φέτα, το ανθότυρο και τα αυγά και τα χτυπάμε να γίνουν αλοιφή.
Αν θέλετε προσθέστε ελάχιστο αλάτι αν δεν είναι πολύ αλμυρή η φέτα.
Απλώνουμε τη σφολιάτα σε μία επιφάνεια και με τη βοήθεια ενός ποτηριού, την κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια, βάζουμε γέμιση και κλείνουμε μισοφέγγαρο και στη συνέχεια το περνάμε στις άκρες με το ροδάκι για σχέδιο και για να κλείσουν καλά.
Γίνονται αμέσως τηγανητά, αλλά γίνονται και ψητά στους 180 βαθμούς.
Απλώνουμε τη σφολιάτα σε μία επιφάνεια και με τη βοήθεια ενός ποτηριού, την κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια, βάζουμε γέμιση και κλείνουμε μισοφέγγαρο και στη συνέχεια το περνάμε στις άκρες με το ροδάκι για σχέδιο και για να κλείσουν καλά.
Γίνονται αμέσως τηγανητά, αλλά γίνονται και ψητά στους 180 βαθμούς.
Είναι πολύ ωραία και πανεύκολα!
