1 κιλο αλεύρι κίτρινο
η τη συσκευασία που γράφει Ζυμωτό
10 γρ μαγιά ξερή
250 γρ ελαιόλαδο
500 γρ νερό
1 κγ αλάτι
1 κγ ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι τη μαγιά το αλάτι τη ζάχαρη το ελαιόλαδο και τρίβουμε με τα δάχτυλα μας να γίνει το μείγμα ψιχουλιαστό προσθέτουμε όλο το νερό και ζυμώνουμε 10 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ωραίο ζυμαράκι το αφήνουμε να φουσκώσει 1 30 ώρα
Το χωρίζουμε και φτιάχνουμε 3 μπαστούνια τα βάζουμε σε λαδόκολλα και τα χαράζουμε με το μαχαίρι αλλά όχι μέχρι κάτω
Τα αφήνουμε να ξαναφουσκώσουν τα ψήνουμε 150 βαθμούς στον αέρα μισή ώρα μετά τα κόβουμε μέχρι κάτω τα απλώνουμε σε τρία ταψιά και τα ξαναψήνομαι να στεγνώσουν τα γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές θα τα δείτε να είναι στεγνά στο κέντρο.