
ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΗΣ
Λιώνει στο στόμα!!!!
ΥΛΙΚΑ
500 γραμμαρια κρεμα γαλακτος πληρες,
350 γραμμαρια ζαχαρη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στην εστια σε κατσαρολακι την κρεμα με την ζαχαρη ανακατευουμε και οταν λιωσει η ζαχαρη την κατεβαζουμε την αφηνουμε θερμοκρασια δωματιου να κρυωσει.
Την βαζουμε.στην συνεχεια στο ψυγειο σκεπασμενη με το.καπακι του ταπερ η διαφανη ζελατινα και το αφηνουμε συντηρηση ολη νυχτα!
Την επομενη την βγαζουμε απο το ψυγειο αφηνουμε 2 λεπτα θερμοκρασια δωματιου και την αφρατεβουμε με το μιξερ 7 λεπτα!
Το βαζουμε στην καταψυξη για ωρες!
Και στην συνεχεια οταν το βγαζουμε το αφηνουμε λιγο θερμοκρασια δωματιου και φτιαχνουμε σαντουιτσακια η σε χωνακια η και σκετο!
Εαν θελουμε προσθετουμε βανιλια στην διαδικασια!!