
Λιώνει στο στόμα!
350 γραμμαρια ζαχαρη.
Την βαζουμε.στην συνεχεια στο ψυγειο σκεπασμενη με το.καπακι του ταπερ η διαφανη ζελατινα και το αφηνουμε συντηρηση ολη νυχτα!
Την επομενη την βγαζουμε απο το ψυγειο αφηνουμε 2 λεπτα θερμοκρασια δωματιου και την αφρατεβουμε με το μιξερ 7 λεπτα!
Το βαζουμε στην καταψυξη για ωρες!
Και στην συνεχεια οταν το βγαζουμε το αφηνουμε λιγο θερμοκρασια δωματιου και φτιαχνουμε σαντουιτσακια η σε χωνακια η και σκετο!
Εαν θελουμε προσθετουμε βανιλια στην διαδικασια!!
Υλικά
500 γραμμαρια κρεμα γαλακτος πληρες,350 γραμμαρια ζαχαρη.
Εκτέλεση
Βαζουμε στην εστια σε κατσαρολακι την κρεμα με την ζαχαρη ανακατευουμε και οταν λιωσει η ζαχαρη την κατεβαζουμε την αφηνουμε θερμοκρασια δωματιου να κρυωσει.Την βαζουμε.στην συνεχεια στο ψυγειο σκεπασμενη με το.καπακι του ταπερ η διαφανη ζελατινα και το αφηνουμε συντηρηση ολη νυχτα!
Την επομενη την βγαζουμε απο το ψυγειο αφηνουμε 2 λεπτα θερμοκρασια δωματιου και την αφρατεβουμε με το μιξερ 7 λεπτα!
Το βαζουμε στην καταψυξη για ωρες!
Και στην συνεχεια οταν το βγαζουμε το αφηνουμε λιγο θερμοκρασια δωματιου και φτιαχνουμε σαντουιτσακια η σε χωνακια η και σκετο!
Εαν θελουμε προσθετουμε βανιλια στην διαδικασια!!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou