
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΡΑΤΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΧΟ!ΕΓΩ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ!
125 γραμμάρια ζάχαρη,
2 βανίλιες,
155 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ κοσκινισμένο
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε κουταλιές κουταλιές το αλεύρι όχι μονοκόμματο και ανακατεύουμε τόσο απαλά που να μην βγει ο αέρας!
Εάν βγει ο αέρας δεν θα γίνει έτσι!
Τοποθετούμε λαδόκολλα.σε 30 ταψί και βάζουμε το μείγμα πολύ απαλά πάρα πολύ απαλά δεν βιαζόμαστε !
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας 7 λεπτά και το τοποθετούμε μέσα σιγά σιγά και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντιστάσεις μεσαία άχαρα για 30 λεπτά φυσικά δεν γνωρίζω τους φούρνους οπότε στα 30 λεπτά δοκιμάζετε με ξυλάκι από σουβλάκι!
Όταν το βγάζουμε το αφήνουμε 15 λεπτά εκτός φούρνου και στην συνέχεια το αναποδογυρίζουμε σε λαδόκολλα!
Όταν κρυώσει το σκεπάζουμε με πετσέτα καλά και το χρησιμοποιούμε την επόμενη ήμερα!
Υλικά
5 αυγά ίδιου μεγέθους 1 ώρα θερμοκρασία δωματίου όχι παραπάνω,125 γραμμάρια ζάχαρη,
2 βανίλιες,
155 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ κοσκινισμένο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά την ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να ασπρίσει να γίνει σφιχτή κρέμα!Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε κουταλιές κουταλιές το αλεύρι όχι μονοκόμματο και ανακατεύουμε τόσο απαλά που να μην βγει ο αέρας!
Εάν βγει ο αέρας δεν θα γίνει έτσι!
Τοποθετούμε λαδόκολλα.σε 30 ταψί και βάζουμε το μείγμα πολύ απαλά πάρα πολύ απαλά δεν βιαζόμαστε !
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας 7 λεπτά και το τοποθετούμε μέσα σιγά σιγά και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντιστάσεις μεσαία άχαρα για 30 λεπτά φυσικά δεν γνωρίζω τους φούρνους οπότε στα 30 λεπτά δοκιμάζετε με ξυλάκι από σουβλάκι!
Όταν το βγάζουμε το αφήνουμε 15 λεπτά εκτός φούρνου και στην συνέχεια το αναποδογυρίζουμε σε λαδόκολλα!
Όταν κρυώσει το σκεπάζουμε με πετσέτα καλά και το χρησιμοποιούμε την επόμενη ήμερα!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou