Μεθυσμένα με ινδοκάρυδο



Μια συνταγή της κυρίας Argiro Porpatoneli για ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


Μεθυσμένα με ινδοκάρυδο

Υλικά
2 ποτήρια καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι μπύρα
1 ποτήρι καρύδα
1 ποτήρια καρύδια
κανέλα-γαρύφαλλο
ξύσμα πορτοκαλιού
1 κγ μπεικιν
αλεύρι όσο πάρει
καρύδα για πασπάλισμα (περίπου 150 γρ)

ΣΙΡΟΠΙ:
3 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
1 ξύλο κανέλα
λίγο χυμό λεμονιού
1 βανίλια

Οδηγίες
Ρίχνουμε σε μια λεκάνη τα 6 πρώτα υλικά και ανακατεύουμε.
Συνεχίζουμε με το αλεύρι και το μπέικιν και κάνουμε μια ζύμη μαλακή, για να μην κολλάει στα χέρια, κάνουμε μπαλίτσες και αραδιάζομαι σε ελαφρώς βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν ελαφρά στους 180 βαθμούς.
Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά και το ρίχνουμε στα κρύα γλυκάκια μας.
Αφού πιούν το σιρόπι και κρυώσουν, τα κυλάμε σε μπόλικη καρύδα.