Υλικά
500 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα,400 γραμμάρια λιωμένο αγελαδινό βούτυρο
1 ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο 15 λεπτά,ρίχνουμε.το ζαχαρούχο,χτυπάμε λίγο και τέλος το αλεύριΜια ζύμη να μην κολλάει
Πλάθουμε μπαλάκι τα τοποθετούμε λαδόκολλα τα πατάμε με το.χέρι και σχέδιο με.πιρούνι, η το δάχτυλο. πατάμε λακουβίτσα
Ψήνουμε 20 λεπτά στους 180 βαθμούς,
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou