Χοιρινά παϊδάκια στο φούρνο

ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


Αυτά τα χοιρινά παϊδάκια είναι εξαιρετικά αρωματικά και νόστιμα, ιδανικά για ένα γεύμα με την οικογένεια ή τους φίλους. Με απλά υλικά και εύκολη προετοιμασία, θα εντυπωσιάσετε τους πάντες.


Υλικά:

  • Χοιρινά παϊδάκια (περίπου 1-1.5 κιλό)
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • κύμινο
  • πάπρικα
  • μπαχάρι, τριμμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι


Εκτέλεση:

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  2. Τοποθετούμε τα χοιρινά παϊδάκια σε ένα μεγάλο ταψί.
  3. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το κύμινο, την κόκκινη πάπρικα, το μπαχάρι, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Αλείφουμε τα παϊδάκια με το μείγμα των μπαχαρικών, εξασφαλίζοντας ότι καλύπτονται ομοιόμορφα.
  5. Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε για περίπου 45-60 λεπτά ή μέχρι τα παϊδάκια να ροδίσουν και να μαγειρευτούν καλά. Αν χρειαστεί, μπορούμε να τα γυρίσουμε στη μέση του ψησίματος για να ροδίσουν ομοιόμορφα.
  6. Αφαιρούμε τα παϊδάκια από το φούρνο και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για λίγα λεπτά πριν τα σερβίρουμε.

Απολαύστε τα χοιρινά παϊδάκια με συνοδευτικά της αρεσκείας σας, όπως ψητές πατάτες ή σαλάτα,

ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Δημιουργός συνταγής: Panagiota Kiriakou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget