Κέικ λεμονιού με γλάσο

ΕΥΚΟΛΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΓΛΑΣΣΟ!

Υλικά

6 αυγα ιδιου μεγεθους,
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο γάλα 
1 φλιτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο
1 βανιλια,
500 γρ αλευρι φαριναπ,
1 κ.γ.ξυσμα λεμονιου

Εκτέλεση

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να ασπρισουν να φουσκωσει το μιγμα καλα.
Ριχνουμε σιγα-σιγα γαλα-σπορελαιο!
Τελος σιγα-σιγα αλευρι-βανιλια-ξυσμα!
Βουτυρωνουμε καλα το ταψι μας η και το τσερκι ριχνουμε απαλα το μιγμα και ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια.σχαρα για 50 λεπτα!
Το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει!
Γλάσο:
Βαζουμε στο μπολ 400 γρ αχνη ζαχαρη και ριχνουμε σιγα-σιγα 1 φλυντζανακι του καφε νερο και ανακατευουμε να γινει λειο και το ριχνουμε στο κρυο κεικ!
(ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΑΥΓΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ!!!
ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΓΕΥΣΗ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ)!!!!!

Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou