
Μια συνταγή του κυρίου Μίλτου Σουλιώτη για ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΕΙΓΜΑ ΠΙΠΕΡΙΩΝ, ΧΑΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ από την ομάδα στο Facebook οι κουζινίστας By Christine Yiovanoydi
Προσοχή το μαχαίρι μας πρέπει να είναι πολύ ακονισμένο και να κόβουμε παράλληλα έτσι ώστε να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα
Το πατάμε για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς ανηφοροκατηφόρες.
Μείγμα πιπεριού άσπρο,πράσινο,ροζ,με περισσότερο το ροζ,σκόνη μουστάρδας,πάπρικα καπνιστή,ρίγανη,αλάτι ημίχονδρο
Απλώνουμε τις φέτες από ζαμπόν και Μπέικον
Επιλέγουμε τυρί όπως το χαλούμι το οποίο στην φωτιά δεν θα μας λιώσει και πέσει.
Τυλίγουμε σφιχτά.
Δένουμε με κέρινο σπάγκο.
Περνάμε καλαμάκια από σουβλάκι για να κρατηθεί και να κοπεί.
Περνάμε τα σουβλάκια και κόβουμε τα ρολά.
Τα ρολά μας έτοιμα για ψήσιμο.
Πασπαλίζουμε με το μείγμα των μπαχαρικών και στις δυο πλευρές.
Και ψήνουμε!

Προσοχή το μαχαίρι μας πρέπει να είναι πολύ ακονισμένο και να κόβουμε παράλληλα έτσι ώστε να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το κομμάτι έτσι ώστε να έχουμε ένα λεπτό φιλέτο διότι στο τύλιγμα θα μας ψηθεί καλύτερα.Το πατάμε για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς ανηφοροκατηφόρες.
Μείγμα πιπεριού άσπρο,πράσινο,ροζ,με περισσότερο το ροζ,σκόνη μουστάρδας,πάπρικα καπνιστή,ρίγανη,αλάτι ημίχονδρο
Απλώνουμε τις φέτες από ζαμπόν και Μπέικον
Επιλέγουμε τυρί όπως το χαλούμι το οποίο στην φωτιά δεν θα μας λιώσει και πέσει.
Τυλίγουμε σφιχτά.
Δένουμε με κέρινο σπάγκο.
Περνάμε καλαμάκια από σουβλάκι για να κρατηθεί και να κοπεί.
Περνάμε τα σουβλάκια και κόβουμε τα ρολά.
Τα ρολά μας έτοιμα για ψήσιμο.
Πασπαλίζουμε με το μείγμα των μπαχαρικών και στις δυο πλευρές.
Και ψήνουμε!