Υλικά
1 μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα1 ντομάτα μεγαλούτσικη
Πράσινη πιπεριά ή και καυτερές πιπεριές
Λίγο ελαιόλαδο
Πιπέρι, ρίγανη
ελιές χωρίς το κουκούτσι
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό πήλινο σκεύος τοποθετούμε τη φέτα και τη σκεπάζουμε με τη ντομάτα κομμένη σε ροδέλες.Από πάνω προσθέτουμε τις ροδέλες πιπεριάς. Μπορούμε να προσθέσουμε και καυτερές πιπεριές -προσθέτουμε και τις ελιές .
Πασπαλίζουμε με πιπέρι και λίγο ρίγανη και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε τη φέτα μας στους 180 – 200 βαθμούς, σε φούρνο πάνω κάτω για περίπου 15 λεπτά.
Σερβίρουμε ζεστό!