ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ
Υλικά
- 200 γρ μοτσαρέλα
- 100 γρ τυρί ρεγκάτο
- 100 g κεφαλοτύρι
- 100 γρ Philadelphia
- ξύσμα από ένα λεμόνι
- 1 φλιτζάνι ζαμπόν, ψιλοκομμένο
- 1 αυγό
- 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
- 1 πρέζα πιπέρι
- Λάδι για τηγάνισμα
- 1 αυγό, χτυπημένο
- 1 ½ φλιτζάνι φρυγανιά
- 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα 1 χτυπημένο αυγό και την φρυγανιά.
- Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια, βουτάμε σε αλεύρι, χτυπημένο αυγό και φρυγανιά.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι.
- Τηγανίζουμε τις κροκέτες μέχρι να ροδίσουν.
- Τοποθετούμε τις κροκέτες σε απορροφητικό χαρτί, αφήνουμε να κρυώσουν για 3 λεπτά πριν
- από το σερβίρισμα.
Δημιουργός συνταγής: Alexia Papadopoulou
Τυροκροκέτες
