Τυροκροκέτες

ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ


Υλικά

  • 200 γρ μοτσαρέλα 
  • 100 γρ τυρί ρεγκάτο 
  • 100 g κεφαλοτύρι 
  • 100 γρ Philadelphia 
  • ξύσμα από ένα λεμόνι 
  • 1 φλιτζάνι ζαμπόν, ψιλοκομμένο 
  • 1 αυγό 
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • Λάδι για τηγάνισμα 
  • 1 αυγό, χτυπημένο 
  • 1 ½ φλιτζάνι φρυγανιά 
  • 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι 


Εκτέλεση 

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα 1 χτυπημένο αυγό και την φρυγανιά.
  2. Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια, βουτάμε σε αλεύρι, χτυπημένο αυγό και φρυγανιά.
  3. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι. 
  4. Τηγανίζουμε τις κροκέτες μέχρι να ροδίσουν. 
  5. Τοποθετούμε τις κροκέτες σε απορροφητικό χαρτί, αφήνουμε να κρυώσουν για 3 λεπτά πριν 
  6. από το σερβίρισμα. 

Απολαμβάνουμε!!


Δημιουργός συνταγής: Alexia Papadopoulou‎
Τυροκροκέτες

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget