Τυροκροκέτες



ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

Συστατικά:
200 γρ μοτσαρέλα
100 γρ τυρί ρεγκάτο
100 g κεφαλοτύρι
100 γρ Philadelphia
ξύσμα από ένα λεμόνι
1 φλιτζάνι ζαμπόν, ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 πρέζα πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα
1 αυγό, χτυπημένο
1 ½ φλιτζάνι φρυγανιά
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι

Οδηγίες
Ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από τα 1 χτυπημένο αυγό και την φρυγανιά
Πλάθετε το μείγμα σε μπαλάκια , βουτάτε σε αλεύρι, χτυπημένο αυγό και φρυγανιά.
Ζεσταίνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι. Τηγανίζετε τις κροκέτες μέχρι να ροδίσουν.
Τοποθετήστε τις κροκέτες σε απορροφητικό χαρτί, αφήνετε να κρυώσουν για 3 λεπτά πριν
από το σερβίρισμα.
Απολαύστε το.


Credits:
Alexia Papadopoulou‎
Τυροκροκέτες