
Μια συνταγή για ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ από τη σελίδα στο Facebook Woman Now
Όταν θέλουμε κάτι στα γρήγορα και πολύ νόστιμο να η λύση !!!
αλάτι-πιπέρι
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
χυμό από λεμόνι
1/2 ποτήρι νερού κρασί λευκό
λάδι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
Όταν θέλουμε κάτι στα γρήγορα και πολύ νόστιμο να η λύση !!!
Υλικά
φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μακρόστενες φετούλεςαλάτι-πιπέρι
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
χυμό από λεμόνι
1/2 ποτήρι νερού κρασί λευκό
λάδι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Παίρνετε κομμάτια φιλέτου κοτόπουλου κι αφού τα ξεπλύνετε, τα αλατίζετε και τα βάζετε σε τηγάνι με λάδι που καίει.
Τα γυρνάτε για 5 λεπτάκια
Ανακατεύετε σε ένα μπολ μουστάρδα και χυμό από λεμόνι και περιχύνετε τα κοτόπουλα.
Σβήνετε αν θέλετε με κρασί.
Μαγειρεύουμε για κανένα 15αλεπτο με 20 λεπτάκια το πολύ .
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό .
Αν βιάζεστε πολύ, μπορείτε να ψιλοκόψτε το κοτόπουλο σε λωρίδες στενές για να γίνει πιο γρήγορα.
Τα γυρνάτε για 5 λεπτάκια
Ανακατεύετε σε ένα μπολ μουστάρδα και χυμό από λεμόνι και περιχύνετε τα κοτόπουλα.
Σβήνετε αν θέλετε με κρασί.
Μαγειρεύουμε για κανένα 15αλεπτο με 20 λεπτάκια το πολύ .
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό .
Αν βιάζεστε πολύ, μπορείτε να ψιλοκόψτε το κοτόπουλο σε λωρίδες στενές για να γίνει πιο γρήγορα.