Υλικά
- 4 φιλέτα βακαλάου
- 2 ντομάτες ώριμες κομμένες σε ροδέλες
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 1 κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 καρότα κομμένα σε μακρόστενα φετάκια
- 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά τις σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλάκι κοφτό μέλι
- θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε τα φιλέτα βακαλάου και τα στραγγίζουμε καλά.
- Σε ένα πυρέξ κόβουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα δυο ντομάτες σε ροδέλες ενα μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες ενα κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες και δυο καρότα σε μακρόστενα φετάκια.
- Βάζουμε τα φιλέτα μας απο πάνω.
- Σε ένα μπολ βάζουμε μισό ποτήρι λευκό κρασί μισή κούπα ελαιόλαδο μια κουτάλια της σούπας μουστάρδα με μέλι θυμαρι αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε πολύ καλα να ομογενοποιηθούν όλα μαζί και περιχύνουμε το φαγητό μας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας!
Δημιουργός συνταγής: Eva Triantafilidou