Ρολό γεμιστό με σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο



Μια συνταγή της κυρίας Stavroula Aifanth για ΡΟΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ από την ομάδα στο Facebook οι κουζινίστας By Christine Yiovanoydi


Ρολό γεμιστό με σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο

Υλικα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
1 κούπα αλεύρι
1μπεικιν ολόκληρο το φακελάκι 20 γραμ.
2 αυγά

Εκτέλεση
Χτυπάω το ζαχαρούχο με τα αυγά μετά προσθέτω το αλεύρι το μπεικιν τη βανίλια ψήνω για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Πάντα το ψήνω σε λαδόκολλα μόλις είναι έτοιμο το αναποδογυρίζω σε ένα άλλο ταψΆκι με λαδόκολλα και άχνη ζάχαρη .
Το ρολάρω και το αφήνω να κρυώσει.
Αφού κρυώσει το αλείφω με μαρμελάδα ξαναρολάρω και έτοιμο!!Καλή επιτυχία!!