Μικρά Ποντιακά πισία ή Τσιριχτά



ΜΙΚΡΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΠΙΣΙΑ Ή ΤΣΙΡΙΧΤΑ


ΣΥΝΤΑΓΗ:
Βαζουμε στο μπολ 2 ποτηρια νερου νερο χλιαρο,1 φακελακι ξερη μαγια,μια πρεζα αλατι και αλευρι τοσο οσο να εχουμε μια ζυμη μαλακη οχι νερουλη!
Την σκεπαζουμε για 1 ωρα!
Ριχνουμε στην συνεχεια μια πρεζα ζαχαρη βαζουμε λαδι να ζεσταθει και με την βοηθεια.χεριου κουταλιου τα τηγανιζουμε και τα τοποθετουμε σε απορροφητικο χαρτι!!!!!
Τα σερβιρουμε οπως θελουμε η με ζαχαρη,η μερεντα,η καρυδια!