Κανταίφι



Μια συνταγή της κυρίας Μαρια Μιχου για ΚΑΝΤΑΙΦΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κανταίφι

Υλικά
1κιλο φυλλο κανταιφι
500γρ.καρυδια αλεσμενα στο μουλτι
1κ.γ. κανελα
250γρ.βουτυρο

Σιροπι
2λιτρα νερο
2κιλα ζαχαρη
1,5κ.σ.γλυκοζη

Πρωτα ανοιγουμε με τα χερια μας το κανταιφι.
επειτα σε ενα μπολ βαζω τα καρυδια και ανακατευω καλα με την κανελα
παιρνω λιγο απο το κανταιφι το απλωνω βαζω 1κ.γ.γεμιση και το τυλιγω σε ρολο 
βαζω στο ταψι και ριχνω απο πανω το βουτυρο λιωμενο.
Ψηνω στους 170βαθμους αντιστασεις για μιαμιση ωρα.
Μολις κρυωσει σιροπιαζω με καυτο σιροπι αφου το εχω βρασει 20λεπτα.