
Τυρομπισκοτάκια που συνοδεύουν την μπύρα ή το κρασάκι μας!
1Κούπα αλεύρι
1/2 Κούπα βούτυρο Lurpak
1/2 Κούπα σκληρό τυρί
2 Κουτ της σούπας φιστίκια Αίγινας ανάλατα χοντροκοπανισμένα
1/2 κουτ του γλυκό πιπέρι καγιέν
Ζυμώνετε το μείγμα και κάνετε μια μπάλα..αν χρειαστεί ρίχνετε και 3 κουταλιές νερό για να φέρετε την ζύμη και να πλάθεται εύκολα την τυλίγεται σε μεμβράνη και την αφήνετε 30 λεπτά στο ψυγείο.
Ανοίγετε με τον πλάστη μικρά φύλλα κόβετε με κουπ πατ η ότι άλλο εσείς θέλετε από σχήμα 1εκ Βάζετε τα μπισκότα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 10-15 λεπτά.
Τα συνοδεύετε με μπύρα,λευκό η κόκκινο κρασί!


Υλικά (για 20 μπισκότα)
5 Λιαστές ντομάτες1Κούπα αλεύρι
1/2 Κούπα βούτυρο Lurpak
1/2 Κούπα σκληρό τυρί
2 Κουτ της σούπας φιστίκια Αίγινας ανάλατα χοντροκοπανισμένα
1/2 κουτ του γλυκό πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση
Στραγγίζετε τις λιαστές ντομάτες από το λάδι και τις ψιλοκόβετε Ρίχνετε σε ένα μπολ το αλεύρι και το τρίβετε με τα δάχτυλα σας μαζί με το βούτυρο Προσθέστε τις ντομάτες το τυρί το πιπέρι τα φιστίκια.Ζυμώνετε το μείγμα και κάνετε μια μπάλα..αν χρειαστεί ρίχνετε και 3 κουταλιές νερό για να φέρετε την ζύμη και να πλάθεται εύκολα την τυλίγεται σε μεμβράνη και την αφήνετε 30 λεπτά στο ψυγείο.
Ανοίγετε με τον πλάστη μικρά φύλλα κόβετε με κουπ πατ η ότι άλλο εσείς θέλετε από σχήμα 1εκ Βάζετε τα μπισκότα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 10-15 λεπτά.
Τα συνοδεύετε με μπύρα,λευκό η κόκκινο κρασί!


Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou