Γιατί το σπιτικό είναι πάντα καλύτερο!
1 κρεμμύδι ξερό
ελαιόλαδο
μηλόξυδο
πάπρικα
ρίγανη
αλάτι-πιπέρι
Το τοποθετούμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά το λάδι το τριμμένο κρεμμύδι την πάπρικα την ρίγανη αλατοπίπερο το μηλόξυδο τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε σκεπασμένα 2 με 3 ώρες να μαριναριστούν .
Αδειάζουμε το μείγμα σε αντικολλητικό τηγάνι μαζί με την μαρινάδα.
Ανακατεύουμε και τηγανίζουμε μέχρι να τον δούμε να στεγνώσει και να πάρει χρώμα και να σωθούν όλα τα υγρά.
Σερβίρουμε με πίτες ψημένες σε αντικολλητικό ντομάτα μαρούλι τζατζίκι πατάτες τηγανητές η φτιάχνουμε τυλιχτά σουβλάκια ,,ανάλογα τι τραβάει η όρεξή μας.
Υλικά
1 κιλό πανσέτα χοιρινή1 κρεμμύδι ξερό
ελαιόλαδο
μηλόξυδο
πάπρικα
ρίγανη
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μικρά λεπτά κομματάκια το κρέαςΤο τοποθετούμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά το λάδι το τριμμένο κρεμμύδι την πάπρικα την ρίγανη αλατοπίπερο το μηλόξυδο τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε σκεπασμένα 2 με 3 ώρες να μαριναριστούν .
Αδειάζουμε το μείγμα σε αντικολλητικό τηγάνι μαζί με την μαρινάδα.
Ανακατεύουμε και τηγανίζουμε μέχρι να τον δούμε να στεγνώσει και να πάρει χρώμα και να σωθούν όλα τα υγρά.
Σερβίρουμε με πίτες ψημένες σε αντικολλητικό ντομάτα μαρούλι τζατζίκι πατάτες τηγανητές η φτιάχνουμε τυλιχτά σουβλάκια ,,ανάλογα τι τραβάει η όρεξή μας.