ΣΠΙΤΙΚΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ ΓΥΡΟΣ
Γιατί το σπιτικό είναι πάντα καλύτερο !!!
Υλικά
1 κιλό πανσέτα χοιρινή
1 κρεμμύδι ξερό
ελαιόλαδο
μηλόξυδο
πάπρικα
ρίγανη
αλάτι-πιπέρι
Τι κάνουμε
Κόβουμε σε μικρά λεπτά κομματάκια το κρέας
Το τοποθετούμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά το λάδι το τριμμένο κρεμμύδι την πάπρικα την ρίγανη αλατοπίπερο το μηλόξυδο τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε σκεπασμένα 2 με 3 ώρες να μαριναριστούν .
Αδειάζουμε το μείγμα σε αντικολλητικό τηγάνι μαζί με την μαρινάδα.
Ανακατεύουμε και τηγανίζουμε μέχρι να τον δούμε να στεγνώσει και να πάρει χρώμα και να σωθούν όλα τα υγρά.
Σερβίρουμε με πίτες ψημένες σε αντικολλητικό ντομάτα μαρούλι τζατζίκι πατάτες τηγανητές η φτιάχνουμε τυλιχτά σουβλάκια ,,ανάλογα τι τραβάει η όρεξή μας.