Αλμυρά μάφινς



Μια συνταγή της κυρίας Κατερινας Μαδικα για ΑΛΜΥΡΑ ΜΑΦΙΝΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Αλμυρά μάφινς 

Υπέροχα αφράτα και λαχταριστά 

Υλικά.
5 αυγα
1 βιταμ 250 γρ
1 γιαούρτι στραγγιστό 200γρ.
1 ζαμπόν 200γρ.
200 γρ. κασέρι γκουντα
200 γρ.φετα
2.ποτήρια του νερού αλεύρι
1 μπεκιν
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη
1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι

Εκτέλεση.
Σε ένα μπολ χτύπησα τα αυγά με το αλάτι να αφρατεψουν στη συνέχεια εριξα το βιταμ και το γιαούρτι με το που ενσωματώθηκε το μείγμα χαμήλωσα την ταχύτητα του μίξερ και πρόσθεσα ζαμπόν, κασέρι, φέτα, και τις πιπεριές, αφου πρώτα τα είχα κόψει σε κυβάκια και τέλος το αλεύρι με το μπεκιν μαζί , γέμισα τις θήκες μέχρι τη μέση και έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180β αντίσταση περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να βγαίνει στεγνή η λάμα του μαχαιριού.
Βγήκαν 28 μερίδες.