Cheesecake με κρέμα λεμονιού



CHEESECAKE ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


Δροσερό cheesecake με γεύση λεμονιού! 
Υπέροχη γεύση μοναδική!


Υλικά

  • 10 μπισκότα digestive
  • 3 αυγά
  • 130 γρ Ζάχαρη
  • 250 ml κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ Φιλαδέλφεια τυρί
  • 2 κ.γ Βανίλια σκόνη
  • 1 λεμόνι


Εκτέλεση

  1. Χωρίζουμε τα ασπράδια σε ένα μπολ και τους κρόκους σε ένα άλλο μπολ.
  2. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ η τα βάζουμε σε μια σακουλίτσα και τα χτυπάμε στο χέρι.
  3. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και την βανίλια με το μίξερ, προσθέτουμε το τυρί, 3 κ.σ χυμό λεμονιού και λίγο τριμμένη φλούδα λεμονιού.
  4. Χτυπάμε και την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί (δεν χτυπάμε πολύ σαν κρέμα, σαν λιωμένο παγωτάκι να είναι περίπου) και το ρίχνουμε μέσα στα μείγμα.
  5. Χτυπάμε τελευταία τα ασπράδια σε αφρό, ρίχνουμε και αυτό μέσα και τα χτυπάμε απαλά.
  6. Μοιράζουμε τα μπισκότα τα μισά στη βάση στο ταψάκι, ρίχνουμε το μείγμα απάνω και τα μισά από πάνω.
  7. Βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.


Δημιουργός συνταγής: Panagiota Kiriakou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget