Σοκολατένιος κορμός με δίχρωμα μπισκότα



ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΔΙΧΡΩΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ---> Μια συνταγή της κυρίας Βάνα Ντελή από την ομάδα στο Facebook Μαγειρέματα "Deli"cious!


Σοκολατένιος κορμός με δίχρωμα μπισκότα

Για τους λάτρεις της σοκολάτας!!

Συνταγή
1 πακέτο πτι μπερ τα κλασικά
1 πακέτο πτι μπερ με γεύση σοκολάτας (τα καφέ)
250 γρ μαργαρίνη
1 ζαχαρούχο
1 φλιτζάνι του καφέ φρέσκο γάλα
3 κ.σ κακάο
100 γρ κουβερτούρα
1 βανίλλια

Για το γλάσο σοκολάτας
250 γρ κουβερτούρα
1 κ.σ ελαιόλαδο

Λιώνουμε σε μπεν μαρί τα 100 γρ σοκολάτα και τη μαργαρίνη!
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο το φρέσκο γάλα,το κακάο κοσκινισμένο , τη βανίλλια
Δουλεύουμε το μίγμα να λειάνει!
Προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα σε κομμάτια.
Σε λαδόκολλα απλώνουμε το μίγμα και πλάθουμε σε κορμό!
Τυλίγουμε σφιχτά δένουμε τις άκρες και βάζουμε κατάψυξη για 3 με 4 ώρες
Λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε μπεν μαρί προσθέτουμε το ελαιόλαδο ανακατεύουμε καλά να γυαλίσει!
Βγάζουμε τον κορμό απ την κατάψυξη και τοποθετούμε σε σχάρα.
Περιχύνουμε με τη ζεστή σοκολάτα παχύ στρώμα!
Κατόπιν φυλάσσουμε στο ψυγείο.