
Αφράτα μπιφτεκάκια με μυρωδικά και μια πεντανόστιμη σάλτσα γιαουρτιού!
1 πατάτα και 1 καρότο τριμμένα στο ψιλό τρίφτη
2 αυγά
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κρεμμύδι ξερό
150 γρ φέτα
1 φλυτζάνι αλεύρι φαρίνα που φουσκώνει
λάδι αλάτι δυόσμο ξερό πιπέρι άνηθο
Η σως είναι γιαούρτι χυμός και ξύσμα λεμονιού λάδι αλάτι άνηθος και σκόρδο αν το τρώτε
Έγιναν πολύ νόστιμα.
  
Υλικά
4 μεγάλα κολοκύθια τριμμένα στο χοντρό τρίφτη1 πατάτα και 1 καρότο τριμμένα στο ψιλό τρίφτη
2 αυγά
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κρεμμύδι ξερό
150 γρ φέτα
1 φλυτζάνι αλεύρι φαρίνα που φουσκώνει
λάδι αλάτι δυόσμο ξερό πιπέρι άνηθο
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα λαχανικά και τα στύβουμε ανάμεσα στις χούφτες μας να μην έχουν καθόλου υγρά προσθέτουμε όλα τα υλικά στο τέλος το αλεύρι το μείγμα δεν πλάθετε το έβαλα με το κουτάλι 2 κουταλιές σούπας είναι αρκετό γιατί φουσκώνουν σε λαδόκολλα και το έψησα στους 200 βαθμούς να ροδίσουν 40 λεπτάΗ σως είναι γιαούρτι χυμός και ξύσμα λεμονιού λάδι αλάτι άνηθος και σκόρδο αν το τρώτε
Έγιναν πολύ νόστιμα.
Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
