Χορτόπιτα με διάφορα χόρτα

Μια συνταγή της κυρίας Μαρίνας Παπαδοπούλου για ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΟΡΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Υλικά 

(σπανάκι τσουκνίδα παζια κρεμμυδάκια φρέσκα) και μισό κιλό φέτα.
Για το ζυμάρι
1κιλό αλεύρι
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές ξίδι
2 κουταλιές ηλιέλαιο ανακατεμένο με ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Άπλωσα 12 φύλλα στην 1 πιτα.
Εγώ ανά 2 φύλλα βάζω την γέμιση.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
Αν θέλουμε κάνουμε και στριφτές .
Για την γέμιση πλένουμε όλα τα λαχανικά καλά αφού τα καθαρίσουμε τα στιβουμε και τα ψιλοκόβουμε τα ανακατεύουμε με την φέτα κ λίγο λάδι.