
Μια συνταγή της κυρίας Kwstantina Sarakini για ΣΑΜΑΛΙ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ,
ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ,
ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ,
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ,
ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,
ΛΙΓΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΕΝΗ
3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ,
ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΛΑ,
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Υλικά
500 ΓΡΑΜ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ,
ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ,
ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ,
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ,
ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,
ΛΙΓΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΕΝΗ
Για το σιρόπι
4 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ,3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ,
ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΛΑ,
Εκτέλεση
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ , ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ.ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!