
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και καθαρίζουμε σε ροδέλες τις πατάτες (5 σύνολο) τις τηγανίζουμε ελαφρως και τις τοποθετούμε σε απορροφητικο χαρτί κουζίνας!
Στην συνέχεια τις τοποθετούμε στο καθένα πήλινο δυο στρώσεις!
Βαζουμε στο μπρίκι 1 φλυντζανι τσαγιού ελαιόλαδο, 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λίγο νερο και το ζεσταίνουμε!
Ρίχνουμε πάνω στις πατάτες!
Στη συνέχεια τσιγαρίζουμε φέτες μπέικον και τις τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Ψιλοκόβουμε και τοποθετούμε πάνω στις πατάτες.
Τρίβουμε μπόλικο κασέρι στο καθένα, ψιλοκόβουμε πιπεριές χρωματιστές, μαυροπίπερο και τα ψήνουμε μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Στην συνέχεια τις τοποθετούμε στο καθένα πήλινο δυο στρώσεις!
Βαζουμε στο μπρίκι 1 φλυντζανι τσαγιού ελαιόλαδο, 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λίγο νερο και το ζεσταίνουμε!
Ρίχνουμε πάνω στις πατάτες!
Στη συνέχεια τσιγαρίζουμε φέτες μπέικον και τις τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Ψιλοκόβουμε και τοποθετούμε πάνω στις πατάτες.
Τρίβουμε μπόλικο κασέρι στο καθένα, ψιλοκόβουμε πιπεριές χρωματιστές, μαυροπίπερο και τα ψήνουμε μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou