Ινδοκάρυδα



Μια συνταγή της κυρίας Eleni Kalaitzidou για ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΑ εκτελεσμένη από την κυρία Ειρήνη Σταματέλη στην ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ινδοκάρυδα 

200γρ Ινδοκαρυδο
4 αυγά μεγάλα
130 ζάχαρη
2 κ.σ αλεύρι
1 κ.σ. ανθος αραβοσίτου
1 βανίλια
30 γρ βούτυρο
Μια τσιμπιά αλάτι.

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα αυγά και χτυπάμε καλά σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να ζεσταθούν έπειτα ρίχνουμε την ζάχαρη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει, ρίχνουμε το βούτυρο μέχρι να λιώσει και αυτό και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Επειτα βάζουμε το ινδοκαρυδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε συνέχεια. Βάζουμε το μείγμα σε κορνε και κάνουμε ροζετες, όχι πολύ μεγάλες και στην μέση βάζουμε από μισό κερασάκι. Ψήνουμε 180 αντιστάσεις για περίπου 15-20 λεπτά.