Μανιτάρια γεμιστά



Μια συνταγή της κυρίας Αννας Κασσανδρεια για ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μανιτάρια γεμιστά

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνω άσπρα μανιτάρια βγάζω τα κοτσάνια τους και ξεφλουδίζω την φλούδα τους. 
Τα βάζω σε ένα πυρέξ πάνω σε λαδόκολλα και τους αλατίζω ελαφρώς από μέσα. 
Μετά βάζω από ένα κυβάκι βούτυρο, στα μισά εβαλα πολύ ψιλοκομμένο μπέικον, από τα τρίγωνα τυράκια( με την αγελάδα) και gouda τριμμένη. 
Τα σκέπασα με αλουμινόχαρτο και τα έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για ένα τέταρτο και μετά έβγαλα το αλουμινόχαρτο και έψησα ώσπου να ροδίσει από πάνω το κασέρι.