Μελιτζανοκολοκυθόπιτα



Μια συνταγή της κυρίας Ρήνας Κοντού για ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μελιτζανοκολοκυθόπιτα

Υλικά
350 νερό.
550 αλεύρι
1 κούπα νερό
1 κουταλάκι αλάτι.
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

Γέμιση
2 φλάσκες μελιτζάνες
2 κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα γραβιέρα
1 κούπα τυρί φέτα
2 αυγά
2 κουταλιές σιμιγδάλι.
αλάτι, λίγο γιατί είναι και τα τυριά
πιπέρι φρέσκο δυόσμο

Τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια τα κόβω σε κύβους, τα ραντίζω με ελαιόλαδο και τα ψήνω στους 200 βαθμούς 15 με 20λεπτα.
Τα βάζω σε σουρωτήρι να στραγγίσουν καλά τα λάδια, σοτάρω το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνω την πίτα σε αντιστάσεις πάνω - κάτω, στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.