Πλένουμε, κόβουμε τα καπάκια και καθαρίζουμε από τα σπόρια τις πιπεριές Φλωρίνης.
Στο μούλτι τρίβουμε τα ξερά κρεμμύδια και το καρότο. Τα προσθέτουμε σε ένα μπολ μαζί με τη σπιτική σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό, δυόσμο, τριμμένη φέτα και 12 κ.σ. ρύζι Καρολίνα. Η γέμιση πρέπει να είναι κάπως νερουλή.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα και κλείνουμε με τα καπάκια τους.
Τοποθετούμε τις γεμιστές πιπεριές σε ένα λαδωμένο ταψί. Περιχύνουμε με λίγο ακόμη λάδι, σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά.
Καλύπτουμε το ταψί με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε στους 180°C στον αέρα για 1.5 ώρα. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλη μισή ώρα ώστε να πάρουν χρώμα.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!