Μερεντοψωμάκια



ΜΕΡΕΝΤΟΨΩΜΑΚΙΑ


η ζύμη γίνεται αφρός

Ζύμη για μερεντοψωμακια 
2 ποτήρια χλιαρό γάλα 
1 ποτήρι σπορελαιο 
1 μικρό καλουπακι φρέσκια μαγιά 
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη 
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
2 ασπράδια αυγών 
4 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι 
βάζετε ότι γέμιση θέλετε 

Εκτέλεση
Ψήνετε σε αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά ανάλογα το φούρνο σας


Δημιουργός συνταγής: Ρήνα Κοντού

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!