Μερεντοψωμάκια

Η ζύμη γίνεται αφρός

Υλικά για τη ζύμη

2 ποτήρια χλιαρό γάλα 
1 ποτήρι σπορέλαιο 
1 μικρό καλουπάκι φρέσκια μαγιά 
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη 
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
2 ασπράδια αυγών 
4 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι 
βάζετε ότι γέμιση θέλετε 

Εκτέλεση

Ψήνετε σε αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά ανάλογα το φούρνο σας
Δημιουργός συνταγής: Ρήνα Κοντού