Κασερόψωμο



ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΟ


ΑΦΡΑΤΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΟ!!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο μπολ 200 ml. χλιαρό νερό, 30 γρ. ζαχαρη και 10 γρ. ξηρή μαγιά και ανακατευουμε με συρμα.
Ριχνουμε 2 αυγα και 50 ml. σπορελαιο και συνεχίζουμε να ανακατευουμε με συρμα.
Τελος προσθετουμε 600 γρ. αλευρι Φαρινάπ, ισως χρειαστει λιγο ακομα, ζυμωνουμε σε αφρατη ζυμη και την σκεπαζουμε για 1 ωρα.
Στη συνεχεια τη μεταφερουμε στον παγκο και την κοβουμε σε 5 κομματια.
Αυτα τα κομματια τα κανουμε μπαλες τις οποίες ανοιγουμε σε μικρα φυλλαρακια.
Στα 4 φυλλαρακια βαζουμε τριμμενο κασερι, τα βαζουμε το ενα επανω στο αλλο και κλεινουμε με το πεμπτο.
Τα ανοίγουμε όλα μαζι σε ενα φυλλο στο μέγεθος του ταψιού μας Νο30.
Κοβουμε σε κομματια και σκεπαζουμε για 30 λεπτα.
Τελος βαζουμε.σε καθε σχισμη φετες κασερι, αλοιφουμε με κροκο αυγου αραιωμενο με λιγο νερο και το ψηνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να κοκκινίσει (εμενα μου πηρε 25 λεπτα) αναλογα με το φουρνο σας.