Υλικά
1 κιλό χοιρινό
1 κρεμμύδι
1 καρότο
Θυμάρι
λάδι
λεμόνι χυμός και ξύσμα
1 κύβο κότας
αλάτι πιπέρι
1 κουτ σούπας κορν φλάουρ
1 κρεμμύδι
1 καρότο
Θυμάρι
λάδι
λεμόνι χυμός και ξύσμα
1 κύβο κότας
αλάτι πιπέρι
1 κουτ σούπας κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Σοτάρω το κρέας με λίγο λάδι ρίχνω το κρεμμύδι και το καρότο σβήνω με κρασί
Ρίχνω τον κύβο το θυμάρι λίγο αλάτι και πιπέρι 2 ποτήρια νερό και βράζω όταν είναι έτοιμο σε λίγο νεράκι λιώνω το κορν φλάουρ το ρίχνω και αυτό στην συνέχεια το λεμόνι και το ξύσμα είναι πολύ γευστικό η συνταγή είναι του Άκη το μόνο που άλλαξα είναι ότι δεν αλεύρωσα το κρέας στην αρχή αλλά έδεσα την σάλτσα με κορν φλάουρ.
Σοτάρω το κρέας με λίγο λάδι ρίχνω το κρεμμύδι και το καρότο σβήνω με κρασί
Ρίχνω τον κύβο το θυμάρι λίγο αλάτι και πιπέρι 2 ποτήρια νερό και βράζω όταν είναι έτοιμο σε λίγο νεράκι λιώνω το κορν φλάουρ το ρίχνω και αυτό στην συνέχεια το λεμόνι και το ξύσμα είναι πολύ γευστικό η συνταγή είναι του Άκη το μόνο που άλλαξα είναι ότι δεν αλεύρωσα το κρέας στην αρχή αλλά έδεσα την σάλτσα με κορν φλάουρ.