
Μια συνταγή του κυρίου Nikos Athanasiou για ΠΑΣΤΑ ΜΕΡΕΝΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Υλικά
Για το παντεσπάνι
3 αυγά150 γρ ζάχαρη
120 γρ ηλιαιλεο
200 γρ γάλα
Μια βανίλια σε υγρή μορφή
Ανακατεύουμε όλα μαζί αυτά και ρίχνουμε στο μείγμα 300 γρ αλεύρι γ ο χ
1 μπεικιν και
2 κ σ κακάο
Εκτέλεση
Αλειφτούμε ένα ταψάκι με λίγο ηλιέλαιο και πασπαλίζουμε με αλεύριΡίχνουμε το μείγμα και ψήνουνε στους 180 σε αντιστάσεις για 20 λεπτά
Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο κάνουμε οδοντογλυφίδα η με πιρούνι πολλές τρύπες και ρίχνουμε 300 γρ κρύο γάλα
Αφήνουμε να κρυώσει.

